SAXOFOON

AVSaxofoon 2    AVsaxo 3    AVsaxofoon 1

Saxofoon leren spelen in slechts één week of voor gevorderden leren improviseren in Zuid Auvergne

data nog niet bekend

Waar?

Op een schitterende locatie in de Auvergne waar u zich terugwaant in de tijd, aan de voet van de Romaanse abdij van Chanteuges waar u kunt logeren 'in La Grande Maison'. Een schitterend gerestaureerd huis gebouwd op een 12de eeuwse kapel met restaurantje en terrassen waar het heerlijk dineren is en u uitzicht heeft op de Desges. In de ochtend de cursus en 's middags na een overheerlijke picknick aan de rivier of boven op de berg alle vrijheid om te relaxen, te wandelen, te zwemmen, kanoën, golfen, of cultuur op te snuiven. Meer over de logies etc. klik hierboven aan deze pagina op de knoppen

1)Saxofoonlessen  beginners

Altijd al saxofoon willen spelen, maar geen tijd of zin om een jaar lang wekelijks lessen te volgen? Dan is deze workshop ideaal voor u. In één week leren spelen op de saxofoon. Na kennismaking met het instrument leert u bladmuziek te lezen en speelt u al snel de eerste melodieën en improvisaties. U wordt begeleid door tapes. De workshop besteedt aandacht aan articulatie en ademhaling. Het accent ligt vooral op het plezier van samenspel en de beleving van het muziek maken.

2)saxofoonlessen gevorderden

In de cursus is er naast saxofoon ook plaats voor klarinet, dwarsfluit, trompet, trombone, gitaar, viool en accordeon. Deze improvisatiecursus is bedoeld voor iedere instrumentalist die zijn instrument al goed beheerst (twee à drie jaar les).  U gaat vooral improviseren op verschillende muziekstijlen zoals jazz, blues en popmuziek.

Bent u niet in het bezit van een saxofoon, dan is het mogelijk er een bij Artedu te huren. De andere instrumenten dient u zelf mee te brengen. Heeft u een muziekstandaard, dan raden we u aan deze mee te nemen.

De saxofooncursussen worden van maandag tot en met vrijdag van 10,00tot 13,00 uur gegeven. Beginnende saxofonisten beginnen om 9,00 u

Op de vrijdagavond is er voor het afscheidsdiner een presentatie.

logies, omgeving, data/prijzen klik op de knoppen bovenaan deze pagina