CONVERSATIE FRANS

geen cursussen conversatie frans dit jaar

Waar?

Op een schitterende locatie in de Auvergne waar u zich terugwaant in de tijd, aan de voet van de Romaanse abdij van Chanteuges waar u kunt logeren 'in La Grande Maison'. Een schitterend gerestaureerd huis gebouwd op een 12de eeuwse kapel met restaurantje en terrassen waar het heerlijk dineren is en u uitzicht heeft op de Desges. In de ochtend de cursus en 's middags na een overheerlijke picknick aan de rivier of boven op de berg alle vrijheid om te relaxen, te wandelen, te zwemmen, kanoën, golfen, of cultuur op te snuiven. Meer over de logies etc. klik hierboven aan deze pagina op de knoppen

 

Perfectioneer uw Frans in Frankrijk

Voldoet u aan een van de onderstaande niveau's wat betreft spreekvaardigheid Frans, dan kunt u zeker inschrijven voor deze cursus conversatie Frans.

Weet u niet zeker wat uw niveau is dan kunt u een test doen door op de site www.dialang.org  een test te downloaden.

Tijdens de cursus komen elke dag andere onderwerpen ter sprake, zoals kunst, architectuur, relatie nederland Frankrijk etc. Ook eigen inbreng van onderwerpepen en thema's is mogelijk. Uw gespreksheer Gérard Chevassus is zeer onderlegd in alle onderwerpen.

Er zal ook zeker gelet worden op de gramaticaal juiste woorden en aan schrijfvaardigheid.

De lessen zijn van maandag t/m vrijdag van 9,30 u tot 12,30 u

Meer uitleg over deze cursus volgt binnenkort.

 

Niveau B1: Begrijpt feitelijke informatie over veel voorkomende onderwerpen uit dagelijks leven en werk.

Niveau B2: Begrijpt meer complexe informatie over onderwerpen uit het dagelijks leven en de wereld van opleiding en beroep in voldoende mate om de draad van het betoog te volgen.

Niveau C1: Kan uitgebreide betogen over abstracte en complexe omderwerpen volgen, ook buiten het eigen interesse- vakgebied. Begrijpt veel idioom en spraakuitdrukkingen.