TEKENEN/SCHILDEREN MARKEN

Op een 'eiland aan de zuiderzee' dicht bij Amsterdam met uitzicht op de haven van Marken.
  
alleen inschrijven voor groepjes   
  
rightbraindrawing
In één dagdeel leren tekenen en anders leren kijken, voor bedrijven en vriendengroepen, familie tussen de 4 en 8 personen. Data op aanvraag.
Voor bedrijven kan deze cursus ook op een eigen locatie gegeven worden.
 
talent niet nodig
Door het activeren van uw rechter hersenhelft is tekenen geen probleem meer. Na slechts één dagdeel kan iedereen het mits je het een en ander aan cliches kan loslaten maar vooral vertrouwen hebt in jezelf en dat je hand doet wat je oog ziet, het gaat dus om het kijken. Hoe? Daar gaat deze korte cursus van Artedu over.
Artedu geeft al meer dan 25 jaar deze cursus en het is elke keer weer een eye opener voor velen,  voor diegene die werkelijk denken niet te kunnen tekenen, maar ook voor de profesionele kunstenaar of docent.
 
Na deze korte workshop zie je de wereld om je heen al heel anders en kijk je ook anders naar kunst. Het heeft zelfs effect op je denken. Onbevooroordeeld leren kijken, out of the box denken. Creativiteit gestimuleerd.
Een waardevolle ochtend en mooi te combineren met een heerlijk dagje op Marken.   
 
kosten
75 euro per persoon bij 4 personen. Bij meer personen 55 euro per persoon, inclusief koffie thee
 
 
INSCHRIJVEN CURSUS

Inschrijven kan via en mailtje aan mail@artedu.nl onder vermelding van ´cursus right braindrawing Marken´ met vermelding van uw naam en telefoonnummer, mogelijke datum en met hoeveel personen u denkt te komen. (ondernemers kunnen de cursus afschrijven als creatieve training van de belasting.) 
Marken is gemakkelijk per auto te bereiken en er gaat ieder half uur een rechtstreekse bus vanaf metro Amsterdam Noord buikslotermeerplein  nr 315
 
Lunchen na afloop is mogelijk.