Nederlands
English
Francais

      
Home
NIeuws
Te  huur Vakantie cursussen Berdijfsuitjes
fotoboek expositie
info / contact/ reserveren
werken bij Art edu

TEKENEN/SCHILDEREN AQUAREL FRANKRIJK
INDIVIDUEEL SCHILDEREN
FOTOGRAFIE
FILM /VIDEO/REGIE
SONGWRITING EN VOCAL COACHING
SAXOFOON
GITAAR
 Auvergne
KLEZMER & JIDDISCHE MUZIEK
FILOSOFIE passies en/in het brein
TEKENEN/SCHILDEREN MARKEN
SCHRIJFATELIER
CREAM TRAINING 'Teken en Betekenis'
CONVERSATIE FRANS
TEKENEN SCHILDEREN FRANKRIJK


Optie / Boeking
cursus Docent Logies/Eten&Drinken Omgeving/Activiteiten Data/Prijs


GITAARGITAAR

Herman Onnen (1964)

Herman Onnen 

Pas op zeventien jarige leeftijd (1981) begonnen met gitaarspelen en vanaf dat moment verslingerd aan muziek. Vanaf zijn derde maand gitaarles begon hij met het spelen in “Hot club de France” bandjes (django reinhardt). Hiermee het levende bewijs dat er tussen beginnend spelen en band-plezier geen jaren hoeven te liggen. Na twee jaar gespeeld (1999-2001) te hebben in de Nederlandstalige rockformatie ‘Lichterlaaie’ (diverse Top 40 noteringen) is hij twee jaar werkzaam geweest als ‘docent-coach’ op de pop-afdeling aan het Rotterdams Conservatorium.
Vanaf 2003 is hij zich volledig gaan richten op het live-spelen en heeft sindsdien gespeeld in talloze musicals en freelance bands. Hiernaast maakt hij ook vast deel uit van diverse professionele ensembles zoals Funplugged (2 CD’s), EgoMusic.nl (1 CD), Suzy Dexter, Cleansweep (coverband) etc.
Uit zijn muzikale voorkeuren, varierend van John Mayer en James Taylor (pop), Pat Metheny en George Benson (jazz) blijkt zijn brede muzikale interesse. Hij houdt van echte liedjes, zowel vocaal als instrumentaal.
Sinds twee jaar ook actief in zijn eigen “Studio Boslust” waar hij in opdracht met diverse mensen CD’s opneemt en inspeelt. Zijn meest recente CD genaamd “hermanherman”, een Franstalig Michel Fugain project samen met Herman van Doorn, heeft hij begin 2009 afgerond. Saillant detail is dat de eerste ontmoeting met deze Franstalige zanger heeft plaatsgevonden bij Artedu, Herman van Doorn is namelijk ook een zangdocent bij Artedu. Zo zie je maar, uit gezelligheid kunnen mooie dingen voortkomen.
Muziek maken is in zijn ogen hetzelfde als een partijtje voetbal. ‘Wel of niet heel goed kunnen spelen doet geen afbreuk aan het plezier wat je eraan beleeft. Plezier en enthousiasme zijn vele malen belangrijker dan talent. Dat is wat ik de leerlingen graag zou willen meegeven’.


 

Terug naar cursus, workshop:

tekenen/schilderen - fotografie - zingen - gitaar - saxofoon - accordeon -  muziekensemble - schrijven - filosofie  - conversatie Frans - training 'teken en betekenis' 


 

 
GITAAR

Reclamebureau