Nederlands
English
Francais

      
Home
NIeuws
Te  huur Vakantie cursussen Berdijfsuitjes
fotoboek expositie
info / contact/ reserveren
werken bij Art edu

TE HUUR IN FRANKRIJK AUVERGNE
Auvergne La Grande Maison la Cabane
Auvergne Atelier woonruimte
Côte Picarde
TE KOOP HUIS IN AUVERGNE FRANKRIJK (43)

Auvergne Atelier woonruimteAuvergne Atelier woonruimte

 

atelier ARTEDU     atelier ARTEDU    atelier ARTEDU     atelier ARTEDU

 

WONEN EN WERKEN IN FRANKRIJK

Reeds bestaande atelier-woonruimte en diverse atelier woonruimtes die voor minimaal een of twee jaar te huur komen zijn in voorbereiding.

Er zullen verschilende middeleeuwse panden gerestaureerd gaan worden met als doel kunstenaars, designers, schrijvers, musici en filosofen de gelegenheid te bieden tegen een lage huur te wonen en te werken in Frankrijk.

Op de begane grond van deze panden bestaat de mogelijkheid voor het runnen van een restaurant en/of galerie, theater etc.

Doelstelling

Het kunstklimaat in deze streek te verbeteren.

Kunstenaars, schrijvers, musici tegen een zeer gunstig huurtarief (rond de 4,80 euro per vierkante meter woonoppervlak per maand) de mogelijkheid te bieden te wonen en te werken in een andere inspirerende omgeving.

Een internationaal gezelschap van kunstenaars, musici, designers, schrijvers bijeen te brengen zodat er ook een interactie tussen verschillende kunstdisiplines en culturen kan onstaan.

Neveninkomsten voor de huurders te creeren door ruimten beschikbaar te stellen voor het exploiteren en runnen van een galerie, restaurant of andere initiatieven ter bevordering van het leefklimaat.

Werkgelegenheid te bieden aan plaatselijk vakmensen ter realisatie van kunst- en designobjecten.

Culinair kunstenaars welkom. Ook bestaat er de mogelijkheid cursussen en workshops te verzorgen. Of mee te werken aan het project in opbouw. 

Er zullen mensen uit de internationale kunstwereld uitgenodigd worden een bezoek te brengen aan de ateliers en er kan elk jaar een expositie samengesteld worden, voorstellingen gehouden worden etc.  

 

Voorwaarde voor inschrijving

Men dient zich definitief hier te vestigen voor ten minste twee jaar. (habitation principal). Het appartement dient als vaste woon en verblijfplaats te dienen. Men mag op het moment van huur geen hogere inkomsten hebben dan 2400 euro per maand.

Men dient een opleiding aan een academie, conservatorium of gelijkwaardige opleiding genoten te hebben, of via andere wegen zijn weg gevonden te hebben binnen de kunst- muziek- literatuur- of filosofiewereld (exposities, galeriehouder, culinair kunstenaars, filosofen, schrijvers, kunsthistorici, musici etc)

Met dient een werkconcept (een project) te overleggen en een motivatie om hier twee jaar te wonen en te werken. (het schrijven van een boek, promoveren filosofie, kunstgeschiedenis (Romaanse kunst), voorbereiden belangrijke exposities, designprojecten, het schrijven van muziekstukken etc). Of werkzaamheden willen verrichten op het gebied van onderhoud en restauratie panden, horeca of als galeriehouder of eigenaar van een design of artshop, ontwerpwinkel/werkplaats . 

Op dit moment zijn er ook woonwerkruimte te huur per maand.

 

informatie

Meer informatie kijk op deze site voor een indruk van de locatie, omgeving etc. bij fotoboek.

directe informatie over het project via MLP der Kinderen mail@artedu.nl

of bel 040-2117442 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Auvergne Atelier woonruimte

Reclamebureau