Nederlands
English
Francais

      
Home
NIeuws
Te  huur Vakantie cursussen Berdijfsuitjes
fotoboek expositie
info / contact/ reserveren
werken bij Art edu

TE HUUR IN FRANKRIJK AUVERGNE
TE KOOP HUIS IN AUVERGNE FRANKRIJK (43)
monumentaal historisch huis in Langeac
huis in Chanteuges Frankrijk(43)

monumentaal historisch huis in Langeacmonumentaal historisch huis in Langeac

Rue de Boucherie oudste straatje in Langeac  Rue de Boucherie 17 Langeac   Rue de Boucherie 16 Langeac stenen wenteltrap van 4 etages  Rue de boucherie stenen wenteltrap 4 etages  Rue de Boucherie 16 entree  Rue de Boucherie 16 Langeac balkon  rue de boucherie 16 grande chambres 

     

TE KOOP TE RESTAUREREN HUIS IN FRANKRIJK, LANGEAC, AUVERGNE.

Rue de Boucherie 16: prijs op aanvraag

Een unieke kans voor iedereen die zelf een oud historisch pand wil opknappen. Met veel subsidie is het mogelijk hier een Chambre d'hôte van te maken, een restaurant, galerie, winkel of meerdere appartementen. Ook ideaal om met meerdere mensen te kopen en er atelier woonruimtes in te maken met een galerie beneden. Het pand is gelegen in het mooiste en oudste straatje in het historisch gedeelte van Langeac, een stadje van 4500 inwoners aan de rivier de Allier in het zuiden van Auvergne de Haute-Loire. De straat is onlangs geclassificeerd en staat onder monumentenzorg en achitectonische protectie.  Wat betekent dat het zijn oude karakter blijft behouden.

Het pand laat nog sporen zien van het kasteel wat er in de middeleeuwen heeft gestaan. Een stenen wenteltrap van 4 etages, oude bogen, een middeleeuwse kelder zo groot als een restaurant, zelfs geschikt voor een Spa. Het heeft een grote binnenplaats gedeeltelijk overdekt.

Tekeningen zijn gemaakt voor een verbouwing met subsidie. Voor een restaurant en twee appartementen van 90m2 op. de eerste en tweede etage. Alle details en tekeningen zijn op te vragen.

Het dak is al gerestaureerd.

Geen zin zelf te verbouwen? Ik neem de coordinatie van de bouw graag van u over. Ik heb meerdere panden gerestaureerd, ze hebben in vooraanstaande woonbladen gestaan.  

meer foto's klik hier of kijk op www.facebook .com/ArteduAuvergne

Meer info, contact:
MLP der Kinderen
tel: 0653191994 of 0033620386777

mail@artedu.nl 

 


monumentaal historisch huis in Langeac

Reclamebureau