Nederlands
English
Francais

      
Home
NIeuws
Te  huur Vakantie cursussen Berdijfsuitjes
fotoboek expositie
info / contact/ reserveren
werken bij Art edu

FRANKRIJK
AUVERGNE INCENTIVES BEDRIJFSUITJE
AUVERGNE CREAMtraining, authentiek leiderschap
TOT DE KERN persoonlijke ontwikkeling door beeldend werk
´Verslaafd aan liefde´Jan Geurtz
Auvergne CREAMtraining 'ZELFMANAGMENT'
Auvergne CREAMtraining TEKEN EN BETEKENIS
Côte Picarde
la Ferté Milon
QUANTUM LEAP
Gordes Culinair
La Cadière d'Azur Culinair
Avignon Culinair
NEDERLAND BELGIE


Optie / Boeking

Gordes CulinairGordes Culinair

Ideaal voor een kleine vriendeclub of zakenpartners. In Gordes niet ver van de rode aarde van Rousillon.

De cursus

Geen Haute cuisine, maar de eerlijke en gezonde keuken van de Provence. Wie daaraan de voorkeur geeft, kiest voor het gastvrij onthaal door Sylvie Lallemand. In haar schitterend gelegen mas (hoeve) in Gordes zet zij de traditie voort van haar familie die zich al meerdere generaties toelegt op de Provençaalse keuken.
Sylvie Lallemand verschaft u met plezier toegang tot haar culinaire familiegeheimen. Samen met haar kunt u zich bekwamen in typische Provençaalse gerechten, zoals de tapenade, poisson à la Provençale, oeufs à la neige. Heerlijke variëteiten zijn caviar d'aubergine, veau au basilic, tian de courgettes en gâteau au safran. Een belangrijk onderdeel van de cursus zijn de bezoeken 's ochtends aan de markt. Vooral de zondagsmarkt in Sole sur Orgue staat bekend om zijn vis, kaas, fruit, groente en brocanterie.

Het verblijf en de omgeving

U logeert in een van de kamers op de hoeve zelf. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Tijdens de vrije uurtjes kunt u gebruik maken van het privé-zwembad van de mas. Andere mogelijkheden zijn het maken van wandelingen of paardrijtochten in de magnifieke omgeving. Gordes is een schilderachtig dorp dat terrasgewijze ligt op een heuvel. Belangrijke monumenten zijn de kerk en het Musée Vasarély. Vasarély is een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de op-art en de kinetische kunst. In de omgeving kunt u veel oude en historische dorpjes en steden bezoeken, zoals Gordes zelf, Les Beaux, Oppède, Nîmes en Rousillon. Indien u met de trein komt, kunt u opgehaald worden in Avignon of bij de bushalte in Lumières (bus Avignon-Apt).

Bereikbaarheid

Per auto:
Autoroute du soleil E15 tot aan Orange, daarna de E714 tot aan Avignon (Bij boeking ontvangt u een gedetailleerde routebeschrijving).

Per trein:
Nederland tot Parijs (Thalys), Parijs - Avignon (TGV), of rechtstreeks Brussel - Avignon (TGV).

Per vliegtuig:
Lijnvlucht of vliegen van en naar elk vliegveld van uw keuze met 'FLY YOU'. Eindhoven - Parijs (Charles de Gaulle), overstappen Parijs (Orly) - Avignon.

Data en totaalbeeld prijs op aanvraag

 

Neem contact op met Artedu voor de exacte prijzen en een arrangement op maat.

Marloes der Kinderen 020-3373209 of 0653191994 of tussen mei en oktober 0033 471740191 of mail naar mail@artedu.nl


Gordes Culinair

Reclamebureau