Nederlands
English
Francais

      
Home
NIeuws
Te  huur Vakantie cursussen Berdijfsuitjes
fotoboek expositie
info / contact/ reserveren
werken bij Art edu

FRANKRIJK
NEDERLAND BELGIE
CREAM
CREAM / Authentiek leiderschap
CREAM/ Teken en betekenis
CREAM/ Zelfmanagment
CREAM / Kernkwaliteiten
Workshop tekenen / schilderen
Workshop zangimprovisatie
Workshop creatief schrijven
Workshop fotografie
Presentatie-training
Docenten
Waar
Investering


Optie / Boeking

CREAM / Authentiek leiderschapCREAM / Authentiek leiderschap

 

CREAMvoorbeeld op elke lokatie in Nederland of benelux te geven


Korte inhoud

Creativiteit, authenticiteit en leiderschap. Tijdens deze intensieve trainingsweek (in Frankrijk of Nederland) zult u de brug tussen deze drie begrippen bouwen. U krijgt antwoord op vragen als: Kan je als leidinggevende authentiek zijn in je managementrol, voldoende jezelf zijn? Waar ligt de balans tussen verwachtingen van collega’s, medewerkers en anderen en uw eigen authenticiteit? En hoe verhoudt creativiteit zich tot leiderschap? De meeste managementrollen vragen om een creatieve aanpak. In veel organisaties worden leidinggevenden uitgenodigd in veranderingstrajecten bewegingsruimte te benutten, blokkades op te heffen en dynamisch om te gaan met eigen talenten en die van anderen. Ook uw werk vraagt ongetwijfeld om een hoge mate van inventiviteit en lenigheid in denken en doen. U kunt deze training beschouwen als een expeditie langs uw werkmotieven en persoonlijke doelen, vermogens en mogelijkheden. En dit alles in een inspirerende omgeving met anderen.


Doelstelling

Via creativiteit, durf en reflectie op eigen handelen ontwikkelt u in deze intensieve week een nieuwe en verfrissende kijk op uw persoonlijke leiderschapsstijl.

 

Werkwijze

De trainingsweek bestaat uit een mix van creatieve werkvormen, oefeningen, individuele reflecties en coaching. In de ochtenden staat creativiteit centraal. Gedurende de middag wordt telkens de vertaling gemaakt naar persoonlijke effectiviteit en de werkomgeving. De week is individueel gericht, maar de groep van mede-deelnemers vormt de context voor het leren.


Doelgroep

Deze trainingsweek is bedoeld voor leidinggevenden/managers die vanuit hun huidige rol willen nadenken en zich willen (her)bezinnen op hun persoonlijke effectiviteit en daarbij hun persoonlijke talenten als uitgangspunt nemen. De training is niet gericht op het aanleren van managementvaardigheden.

 

Duur en datum op aanvraag


 

Locatie

Op uw eigen locatie, of laat Artedu een geschikte locatie vinden.

Wist u dat u voor hetzelfde kostenplaatje in plaats van op een lokatie in Nederland per vliegtuig in now time in de Auvergne zit op een top locatie onder de franse zon? Even echt eruit? Terug naar de basis in de nog authentieke Franse campagne?

 

Investering op aanvraag. 

Minimaal aantal inschrijvingen 8 personen, maximaal 2 groepen van 12 personen.

 

Begeleiding

De CREAMtraining® is een concept van ARTEDU, bureau voor creatieve trainingen te Eindhoven. Deze training wordt uitgevoerd i.s.m. trainers van gerenomeersde organisatie-adviesbureau's.

Trainers en organisatieadviesbureau's die geinteresseerd zijn in een samenwerking kunnen kontakt met artedu (Marloes der Kinderen 020-3373209 of 0653191994 of via mail@artedu.nl) op nemen.


CREAM / Authentiek leiderschap

Reclamebureau