Nederlands
English
Francais

      
Home
NIeuws
Te  huur Vakantie cursussen Berdijfsuitjes
fotoboek expositie
info / contact/ reserveren
werken bij Art edu

FRANKRIJK
NEDERLAND BELGIE
CREAM
CREAM / Authentiek leiderschap
CREAM/ Teken en betekenis
CREAM/ Zelfmanagment
CREAM / Kernkwaliteiten
Workshop tekenen / schilderen
Workshop zangimprovisatie
Workshop creatief schrijven
Workshop fotografie
Presentatie-training
Docenten
Waar
Investering


Optie / Boeking

CREAM / KernkwaliteitenCREAM / Kernkwaliteiten

CREAMvoorbeeld 

CREAM-programma i.s.m. Kern-konsult

Kernkwaliteiten en het Kernkwadrant® 

 
Korte inhoud

Iedereen heeft het nodig zich eens in de zoveel tijd te laten onderdompelen in de wereld van de creativiteit. Dé manier om bestaande en niet-bewuste capaciteiten uit te diepen en te ontwikkelen. U verzet uw gedachten, komt los van de dagelijkse dingen en maakt op andere wijze kennis met uzelf. In de workshop Creativiteit en Kernkwaliteiten gaat u via een creatief proces op zoek naar onvermoede of nog verborgen kwaliteiten. Op speelse wijze komt u in aanraking met uw eigen creatieve en persoonlijke krachten. Door u ingeschatte onvermogens vormen geen blokkade, maar dienen als luiken om daarachter liggende kwaliteiten te ontdekken.

 

Doelstelling

Creativiteit en het Kernkwadrant® bieden u een kader waarmee u uw kwaliteiten en de daarbij behorende valkuilen, uitdagingen en allergieën leert kennen en een verbeterd zelfinzicht krijgt. Dit zal ertoe leiden dat u milder naar uzelf en anderen kijkt, zonder vooroordelen of onnodig kritische blik. Door middel van tekenoefeningen activeert u de functies in uw rechter hersenhelft. U krijgt een nieuwe kijk op de werkelijkheid, op uw omgeving, op uzelf. U komt los van vaak ingesleten denkpatronen en soms starre en daardoor belemmerende gezichtspunten. U ontdekt opnieuw uw eigen creativiteit, kracht en durf. U leert meer te vertrouwen op uw eigen kunnen, scherper en objectiever waar te nemen en potentiële blokkades te herkennen en wellicht te voorkomen. U voelt zich meer in balans. Bovenal doet u energie en inspiratie op.

 

Werkwijze

De workshop is een mix van oefeningen, beschouwingen (over kunst, creativiteit en het Kernkwadrant®) en napraten over effecten en mogelijkheden. U zal worden uitgenodigd om de capaciteiten die huizen in uw rechter hersenhelft (gevoel, intuïtie, creativiteit) te activeren en te integreren met de functies van uw linker hersenhelft. De workshop heeft zowel een speels als een reflectief karakter.

 

Doelgroep

De workshop is bedoeld voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zichzelf en deze zoektocht langs een creatieve weg wil volgen. Ervaring met tekenen is niet nodig!

 

Duur

De workshop beslaat één dag van 09.00 tot 17.00 uur.

 

Locatie

U bepaalt de locatie, of zijn u graag behulpzaam een geschikte locatie te vinden. Zie ook rubriek 'waar'

 

Kosten

€2500 per 2 dagdelen voor een groep van minimaal 8 en  maximaal 15 deelnemers.

 

Begeleiding

Het CREAM-progamma® is een initiatief van ARTEDU, bureau voor creatieve trainingen te Eindhoven. Deze workshop wordt op aanvraag uitgevoerd i.s.m. Kern Konsult BV, bureau voor organisatieontwikkeling te Bussum.

contact: Marloes der Kinderen

NL 020-3373209 of 0653191994 of FR 0033471740191 tussen mei en oktober)of via mail@artedu.nl


CREAM / Kernkwaliteiten

Reclamebureau