Nederlands
English
Francais

      
Home
NIeuws
Te  huur Vakantie cursussen Berdijfsuitjes
fotoboek expositie
info / contact/ reserveren
werken bij Art edu

FRANKRIJK
AUVERGNE INCENTIVES BEDRIJFSUITJE
AUVERGNE CREAMtraining, authentiek leiderschap
TOT DE KERN persoonlijke ontwikkeling door beeldend werk
´Verslaafd aan liefde´Jan Geurtz
Auvergne CREAMtraining 'ZELFMANAGMENT'
Auvergne CREAMtraining TEKEN EN BETEKENIS
Côte Picarde
la Ferté Milon
QUANTUM LEAP
Gordes Culinair
La Cadière d'Azur Culinair
Avignon Culinair
NEDERLAND BELGIE


Optie / Boeking

AUVERGNE CREAMtraining, authentiek leiderschapAUVERGNE CREAMtraining, authentiek leiderschap

Alleen groepen en bedrijven kunnen inschrijven voor deze training of trainers die deze training zouden willen geven kunnen gebruik maken van de faciliteiten en cursussen van artedu.  Trainers die mogelijkheden zien in een samenwerking met artedu kunnen kontakt opnemen met Marloes der Kinderen of 0653191994 of via email mail@artedu.nl.

Algemene informatie over CREAM klik hier

 

CREAMvoorbeeld


Korte inhoud

Creativiteit, authenticiteit en leiderschap. Tijdens deze intensieve trainingsweek (in Frankrijk of Nederland) zult u de brug tussen deze drie begrippen bouwen. U krijgt antwoord op vragen als: Kan je als leidinggevende authentiek zijn in je managementrol, voldoende jezelf zijn? Waar ligt de balans tussen verwachtingen van collega’s, medewerkers en anderen en uw eigen authenticiteit? En hoe verhoudt creativiteit zich tot leiderschap? De meeste managementrollen vragen om een creatieve aanpak. In veel organisaties worden leidinggevenden uitgenodigd in veranderingstrajecten bewegingsruimte te benutten, blokkades op te heffen en dynamisch om te gaan met eigen talenten en die van anderen. Ook uw werk vraagt ongetwijfeld om een hoge mate van inventiviteit en lenigheid in denken en doen. U kunt deze training beschouwen als een expeditie langs uw werkmotieven en persoonlijke doelen, vermogens en mogelijkheden. En dit alles in een inspirerende omgeving met anderen.


Doelstelling

Via creativiteit, durf en reflectie op eigen handelen ontwikkelt u in deze intensieve week een nieuwe en verfrissende kijk op uw persoonlijke leiderschapsstijl.

Werkwijze

De trainingsweek bestaat uit een mix van creatieve werkvormen, oefeningen, individuele reflecties en coaching. In de ochtenden staat creativiteit centraal. Gedurende de middag wordt telkens de vertaling gemaakt naar persoonlijke effectiviteit en de werkomgeving. De week is individueel gericht, maar de groep van mede-deelnemers vormt de context voor het leren.


Doelgroep

Deze trainingsweek is bedoeld voor leidinggevenden/managers die vanuit hun huidige rol willen nadenken en zich willen (her)bezinnen op hun persoonlijke effectiviteit en daarbij hun persoonlijke talenten als uitgangspunt nemen. De training is niet gericht op het aanleren van managementvaardigheden.

 

Duur en datum op aanvraag


 

Locatie

Zuid Auvergne, Chanteuges  zie ook www.la-grande-maison.com of op eigen locatie.

 

investering ( Zuid Auvergne)


Per persoon Plus minus € 2500 p.p. Inbegrepen: 3 sterren logies, 6 nachten in ‘la Grande maison’ op basis van een 2 persoons kamer/suite, onbeperkt koffie, thee en mineraalwater, aankomst en afscheidsdiner incl. aperitief, wijn en koffie en 5 x picknick/lunch. Op basis van een eenpersoonskamer zijn de kosten € 2750.

Minimaal aantal inschrijvingen 8 personen, maximaal 2 groepen van 12 personen.

 

Begeleiding

De CREAMtraining® is een concept van ARTEDU, bureau voor creatieve trainingen te Eindhoven. Deze training wordt uitgevoerd i.s.m. trainers van gerenomeerde organisatie-adviesbureau's.


AUVERGNE CREAMtraining, authentiek leiderschap

Reclamebureau