Nederlands
English
Francais

      
Home
NIeuws
Te  huur Vakantie cursussen Berdijfsuitjes
fotoboek expositie
info / contact/ reserveren
werken bij Art edu

FRANKRIJK
NEDERLAND BELGIE
CREAM
CREAM / Authentiek leiderschap
CREAM/ Teken en betekenis
CREAM/ Zelfmanagment
CREAM / Kernkwaliteiten
Workshop tekenen / schilderen
Workshop zangimprovisatie
Workshop creatief schrijven
Workshop fotografie
Presentatie-training
Docenten
Waar
Investering


Optie / Boeking

CREAM/ Teken en betekenisCREAM/ Teken en betekenis

Voor deze training kunt u als groep inschrijven  De training wordt gegeven in Frankrijk (Auvergne)* Datum in overleg.

*In Nederland en /of Belgie is deze training het hele jaar door op aanvraag voor groepen te geven.

Tekenend en schilderend kom je zaken tegen die veel over jou als persoon zeggen. Durf je krachtig een lijn neer te zetten? Kan je clichés loslaten? Kan je onbevooroordeeld waarnemen? Hoe ga je om met "fouten" en tegenslagen? Wat is de relatie tussen denken en gevoel? Het tekenen biedt veel metaforen om naar persoonlijke effectiviteit te kijken!

Nieuw in ons programma is de CREAMtraining 'Teken en Betekenis': zicht op zelf. Dit is een combinatie van een teken- en schildercursus en een training persoonlijke effectiviteit van in totaal 7 dagdelen. Je volgt 4 dagdelen van de tekencursus, inclusief een dagdeel portret tekenen. En gedurende 3 dagdelen krijg je begeleiding van een ervaren trainer en coach. De ervaringen vanuit de teken- en schildercursus vormen hierbij een belangrijke bron. De onderwerpen die worden behandeld zijn je eigen kwaliteiten en uitdagingen, stijlen van denken (convergent/divergent) en belemmerende gedachtepatronen. Wat remt je en wat stimuleert je? Er is voldoende ruimte om persoonlijke thema's in te brengen. Je hebt 3 middagen de tijd voor je zelf om de omgeving te verkennen of gewoon te relaxen.

 

Onderwerpen:
·
 Tekenen en schilderen: right-brain tekenen, fauvistisch schilderen, Chinees penseel en inkt, portret tekenen (zelfportret en hoe anderen jou zien).
· eigen kwaliteiten en uitdagingen.
· belemmerende gedachtepatronen en hoe dat aan te pakken.
· Stijlen van denken (convergent/divergent)

Voorafgaand aan de training wordt telefonisch een persoonlijk intakegesprek gevoerd.
Het minimum aantal deelnemers voor Teken en Betekenis is 4 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 8 deelnemers.


Doelgroep
Je bent een professional met een academisch/HBO werk- en denkniveau. Je loopt regelmatig tegen zaken aan als bijvoorbeeld je drang naar perfectionisme, of dat je moeite hebt om andere mensen mee te krijgen in jouw gedachtegang. Je zou meer inzicht willen krijgen in jouw kwaliteiten, manieren van denken en belemmerende gedachtepatronen.


Kosten:
De kosten voor de cursus "Teken en betekenis: zicht op zelf"  in Frankrijk bedragen in totaal € 995, exclusief BTW. Dit bedrag is (voor medewerkers en ondernemers) aftrekbaar als opleidingskosten. Voor verblijfskosten en overige kosten zie data prijzen

Trainer coach:

Gerjanne Dirksen


Gerjanne Dirksen werkte als managementconsultant en trainer bij KPMG Management Consulting en de Cap Gemini Academy. Tegenwoordig werkt ze zelfstandig als trainer en coach vanuit haar eigen bureau Dirksen Training en Advies op het gebied van communicatie en persoonlijke effectiviteit. Haar passie ligt bij innovatief leren met resultaat. Zij heeft breincentraal leren in Nederland geïntroduceerd: hoe leren mensen het beste als we het functioneren van het brein daarbij als uitgangspunt nemen. Het gebruik van metaforen en juist het inzetten van andere middelen zoals beweging en tekenen blijken leren veel effectiever te maken. Zij staat bekend om haar sprankelende en diepgaande manier van trainen.

 


CREAM/ Teken en betekenis

Reclamebureau