Nederlands
English
Francais

      
Home
NIeuws
Te  huur Vakantie cursussen Berdijfsuitjes
fotoboek expositie
info / contact/ reserveren
werken bij Art edu

FRANKRIJK
AUVERGNE INCENTIVES BEDRIJFSUITJE
AUVERGNE CREAMtraining, authentiek leiderschap
TOT DE KERN persoonlijke ontwikkeling door beeldend werk
´Verslaafd aan liefde´Jan Geurtz
Auvergne CREAMtraining 'ZELFMANAGMENT'
Auvergne CREAMtraining TEKEN EN BETEKENIS
Côte Picarde
la Ferté Milon
QUANTUM LEAP
Gordes Culinair
La Cadière d'Azur Culinair
Avignon Culinair
NEDERLAND BELGIE


Optie / Boeking

Auvergne CREAMtraining 'ZELFMANAGMENT'Auvergne CREAMtraining 'ZELFMANAGMENT'

Voor deze training kunt u individueel inschrijven  De training wordt gegeven in Frankrijk in Auvergne.

In Nederland en /of Belgie is deze training het hele jaar door op aanvraag voor groepen te geven.

Zelfmanagment in Frankrijk Auvergne  data op aanvraag

aux marché AV sept 03   AVHP4   AV Charraix 2

 

Een beter zelfbeeld

U heeft uw karakter, kwaliteiten, wensen en bereidheden die maken dat u met uw belemmeringen creatief kunt omgaan. Balans vinden tussen ratio, intuïtie, emotie en fysieke omstandigheden. De kracht van JA en trouw aan uzelf. Uw docent en coach nemen u mee op weg naar daar waar uw eigen kracht ligt.

We gaan gezamenlijk op zoek naar de blokkades die ervoor zorgen dat wat u graag wenst nog in de weg staan.

Dat gebeurt door analyse, focussing, bewustwording en verandering, registratie van nieuwe doelen en coaching van mensen binnen en buiten bedrijven.

 

Wat kunt u verwachten van deze training?

Deze training is een combinatie van:

· Enerzijds het ondergaan van het creatief actief proces tijdens een van de Artedu-cursussen tekenen/schilderen, fotografie of zang (5 ochtenden)
· En een cursus Zelfmanagement (4 middagen) onder leiding van een coach, die zorg draagt voor de aansluiting, het vertrouwen, de spiegel, het klankbord, de structuur en de begeleiding om de mogelijkheden en valkuilen samen met de deelnemers in kaart te brengen.

Naast Zelfmanagement maakt in deze training de coach waar nodig/gewenst gebruik van meditatie, visualisatie en inzicht krijgen vanuit de kunst en de natuur. Meditatie, uitingen van creatieve aard geeft iemand de kans  bij zichzelf te komen. Visualisatie kan haarscherp laten zien hoe je met bepaalde situaties omgaat. Kunst of de natuur brengt mensen in contact met een gevoel en/of boodschap dat op dat moment speelt.

In een prachtige omgeving de Auvergne in Frankrijk, werken we aan de informatie en inzicht in jezelf naar boven te halen, wat kan leiden tot een nieuwe stap. Bij terugkeer in Nederland is het mogelijk dat er na opgedane inzichten, vragen komen. De deelnemers wordt de ruimte geboden om verder te werken met de coach en Artedu aan mogelijke onderwerpen.

Door te focussen op diepverborgen kwaliteiten en bronnen van de deelnemers, kunnen tegenvallende gebeurtenissen in de privé-of werksfeer duidelijker worden.
Het motto van deze training is dan ook: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

Onze ervaring is dat er tijdens de Creamtraining® ‘Zelfmanagement’, door verkregen nieuwe inzichten van deelnemers, behoefte is om over verder te praten. Een terugkomdag behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Kosten:
De kosten voor de cursus 'Zelfmanagment' bedragen in totaal € 995, exclusief BTW. Dit bedrag is (voor medewerkers en ondernemers) aftrekbaar als opleidingskosten. Voor verblijfskosten en overige kosten zie data prijzen

contact: Marloes der Kinderen, 0653191994 of tussen mei en oktober 0033471740191of +33620386777 of mail naar mail@artedu.nl


Auvergne CREAMtraining 'ZELFMANAGMENT'

Reclamebureau