Nederlands
English
Francais

      
Home
NIeuws
Te  huur Vakantie cursussen Berdijfsuitjes
fotoboek expositie
info / contact/ reserveren
werken bij Art edu

FRANKRIJK
AUVERGNE INCENTIVES BEDRIJFSUITJE
AUVERGNE CREAMtraining, authentiek leiderschap
TOT DE KERN persoonlijke ontwikkeling door beeldend werk
´Verslaafd aan liefde´Jan Geurtz
Auvergne CREAMtraining 'ZELFMANAGMENT'
Auvergne CREAMtraining TEKEN EN BETEKENIS
Côte Picarde
la Ferté Milon
QUANTUM LEAP
Gordes Culinair
La Cadière d'Azur Culinair
Avignon Culinair
NEDERLAND BELGIE


Optie / Boeking

 ´Verslaafd aan liefde´Jan Geurtz ´Verslaafd aan liefde´Jan Geurtz

 

Een week over 'Verslaafd aan liefde'

voor groepen op aanvraag


In zijn bestseller "Verslaafd aan Liefde" laat Jan Geurtz zien dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelf-afwijzing. Die proberen we te compenseren door waardering van anderen, en vooral door een succesvolle liefdesrelatie. Maar dat werkt averechts: het versterkt juist die fundamentele onzekerheid en afhankelijkheid. Zo ontstaat er een vorm van verslaving aan liefde en erkenning, en aan de veiligheid van een relatie. De meeste liefdesrelaties lopen daardoor na een tijdje op de klippen, of -misschien nog erger- verzanden in een gezapig samenzijn zonder veel ruimte voor groei en geluk.
 
Deze weekcursus, die door de auteur zelf gegeven wordt, toont een uitweg uit deze vicieuze cirkel. Eenmaal ontdaan van zelf-afwijzing blijken al onze pijnlijke emoties en diepe verlangens naar liefde en seks niet langer een obstakel, maar juist de toegangspoort naar een staat van zijn die volledig vrij is van beknelling en afhankelijkheid, en die - met of zonder relatie - vervuld is van liefde en helderheid.
 
Tijdens de ochtendsessies (10-13u) maak je kennis met de theorie en de praktijk van deze spirituele benadering. Je leert de speciale meditatie-methode waarmee je je kunt bevrijden van pijnlijke en zelf-afwijzende emoties. De middagen kun je doen wat je wilt: vakantie houden in de prachtige omgeving of jezelf afzonderen en mediteren (of een mengeling van deze twee). Tijdens de avondsessie (20-21u) wordt er gemediteerd en vind er uitwisseling plaats over individuele ervaringen. Op vrijdagavond is er een feestelijke afsluiting. De cursus is voor iedereen toegankelijk, ongeacht of je een relatie hebt of niet.

Meer over Jan Geurtz, omgeving logies klik hier en dan op de knoppen bovenaan de pagina.

Data prijzen voor groepen op aanvraag bij Marloes der Kinderen marloes@artedu.nl 0653191994


 ´Verslaafd aan liefde´Jan Geurtz

Reclamebureau