Nederlands
English
Francais

      
Home
NIeuws
Te  huur Vakantie cursussen Berdijfsuitjes
fotoboek expositie
info / contact/ reserveren
werken bij Art edu

FRANKRIJK
AUVERGNE INCENTIVES BEDRIJFSUITJE
AUVERGNE CREAMtraining, authentiek leiderschap
TOT DE KERN persoonlijke ontwikkeling door beeldend werk
´Verslaafd aan liefde´Jan Geurtz
Auvergne CREAMtraining 'ZELFMANAGMENT'
Auvergne CREAMtraining TEKEN EN BETEKENIS
Côte Picarde
la Ferté Milon
QUANTUM LEAP
Gordes Culinair
La Cadière d'Azur Culinair
Avignon Culinair
NEDERLAND BELGIE


Optie / Boeking

 QUANTUM LEAP QUANTUM LEAP

Persoonlijke ontwikkeling  ZUID Auvergne alleen op aanvraag voor groepen


Ben jij toe aan je persoonlijke Quantum Leap?

Ben jij klaar om de overstap te maken van het oude wereldbeeld waarin we zijn opgegroeid, naar het intuïtieve tijdperk van moeiteloos leven en werken?

Het 'wetenschappelijk materialisme' van de vorige eeuw heeft een wereld beschreven waarin materie de enige werkelijkheid is, al het andere volgt eruit, met als resultaat de wereld die we nu om ons heen zien. Het wereldbeeld dat vanuit de Quantum Fysische basis ontstaat laat zien dat bewustzijn de basis is van alles, en dat daarbinnen alle dingen ontstaan in onderlinge verbondenheid.

Deze nieuwe blik op de werkelijkheid leidt tot een radicale verandering van onze visie en tot ongekende mogelijkheden binnen ons persoonlijk en gemeenschappelijk bereik. Ons leven wordt er weer moeiteloos en avontuurlijk door! Ons gevoel van afgescheidenheid en nooit goed genoeg zijn maakt plaats voor een diepe permanente verbondenheid met het leven zelf. En alles is simpel en praktisch, je hoeft er geen quantum wetenschapper voor te zijn!

Het wordt een heroïsche reis in bewustzijn en onderbewustzijn, waarin de gemeenschappelijke energie van de groep als katalysator werkt voor elk groepslid.

In vijf opeenvolgende themadagen werken we vanuit de vijf universele beginselen van leven volgens het 'do-be-do' principe van quantum Fysicus Amit Goswami, een natuurlijke afwisseling van geconcentreerd 'doen' en ontspannen 'zijn', die ons in staat stelt via ons onderbewustzijn toegang te krijgen tot het Quantum bewustzijn en onze persoonlijke werkelijkheid te transformeren.

Hiervoor moet je er echt even een weekje helemaal tussenuit, anders kom je er niet toe! Dit is de week waarin je het echt kunt gaan doen. De nieuwe jij, die je al zo lang wilt zijn, gaat nu beginnen, in verbondenheid met de groep die dezelfde transformatie doorloopt, waardoor het effect enorm wordt versterkt. Je gaat gegarandeerd anders naar huis dan je gekomen bent en zult je deze week nog lang herinneren als een keerpunt!


Programma

Aankomst zondag 9 augustus La Grande Maison in Chanteuges:
Voor wie in La Grande Maison logeert zondag vanaf 16.00 uur,
Voor degene die elders logeren of kamperen  om 19.30voor het aperitief en de kennismaking en aansluitend het aankomstdiner.
maandag t/m vrijdag dagprogramma met vrijdagavond 15 augustus aperitief en afscheidsdiner in La Grande Maison om 19.30 u
Vertrek voor mensen die in La Grande maison verblijven: zaterdag na ontbijt 08.15 - 10.00
een nacht eerder boeken of een dag langer blijven in la Grande Maison kan is mogelijk.
 
Dagindeling

08.15 - 09.00 ontbijt voor wie logeert in La Grande maison
09.30 - 12.30 ochtendprogramma met de 5 beginselen als thema
12.30 - 13.30 lunch waarvoor u bij booking al voor kan inschrijven 5x inclusief wijn 90 euro
13.30 - 17.30 vrij te besteden, optionele sessies
17.30 - 19.30 avondprogramma met evaluaties, ervaringen, groepssessies
20.00 - 22.00 aperitief en diner hiervoor kunt u ter plaatse reserveren.

Programmaverloop Inhoudelijk

Vooraf krijg je het 'kinderboek' Liefde & Vrijheid' toegestuurd, waarin de quantum leap van de tweeling Jamie en Sandra wordt beschreven, uit een wereld van angst en onveiligheid naar een wereld van liefde en vrijheid, uitsluitend door iets 'in zichzelf' te veranderen. Het verhaal is een metafoor van onze werkelijkheid die 'het geheim' van een succesvolle transformatie duidelijk maakt. Zij deden het in een dag, wij mogen er een week over doen!

Op de eerste dag maken we connectie met de diepere motivatie en beweegredenen in ons leven. Wat is het dat we echt willen in het diepst van ons wezen? Wat zijn de dingen die ons tot nu toe hebben weerhouden? Hieruit komen onze ware intenties naar boven, samen met de emoties die we hiermee verbinden. We worden ons ook bewust van de beperkende overtuigingen of innerlijke blokkades die we achter ons willen laten. We gaan met beide aan het werk in deze week!

Elke dag werken we met één van de 5 universele beginselen van leven die de essentie volgen van de Quantum Fysische realiteit en ons steeds verder toerusten om ons leven leuker, creatiever, lichter en overvloediger te maken, in de mate waarin we 'klaar' zijn om ze toe te passen. Meer toepassen betekent meer vrijheid en vervulling in ons leven, volledig toepassen betekent volledige transformatie naar een leven in liefde en vrijheid. De principes bouwen elk door op de voorgaande waarmee we steeds dieper doordringen in deze eeuwenoude 'nieuwe' werkelijkheid.

We maken elke ochtend gebruik van op het dagthema toegespitste geleide 'quantum meditaties', oefeningen in bewustzijn in het hier en nu, waarin alle mogelijkheden beschikbaar zijn; in deze basis van alle mogelijkheden plaatsen we onze intentie, in overeenstemming met het universele beginsel voor die dag, en manifesteren in onze meditatie deze gekozen realiteit. Dit gaan we met praktische oefeningen verder bestendigen.

In de vrij te besteden middag passen we toe wat we leren, laten we het dieper inzinken terwijl we wandelen, winkelen, sporten of wat we maar willen doen. We blijven ons bewust van onze gedachten zonder ons ermee te identificeren en beschouwen alles wat er gebeurt op een ontspannen manier als een oefening in 'awareness'. Dit dagelijkse onderdeel zouden we 'into the matrix' kunnen noemen.

In de middag is er ook gelegenheid voor individuele coaching, massage, extra groepssessies, alle dingen die je nodig hebt om in jouw proces vooruit te komen en je inzicht te verdiepen.

De avondsessie staat in het teken van delen wat we ervaren om zo elkaars proces te verdiepen en te versterken. Hier komen blokkades en onverwerkte zaken aan de orde en doen we gemeenschappelijke interventies, ofwel met één persoon, waarin iedereen meebeleeft en meevoelt, ofwel in een sessie als groep, waarin ieder tegelijkertijd de eigen ervaringen verwerkt in het energieveld dat we gezamenlijk creëren.

We sluiten het avondprogramma af met een gemeenschappelijke hartcoherentie-sessie waarin we alle spanning van de dag, alle onopgeloste zaken, niet afgewerkte gevoelens, laten opkomen, ontdoen van eventuele negatieve lading en elke ervaring van de dag met een positieve valentie afsluiten zodat we heerlijk ontspannen aan het diner kunnen deelnemen en kunnen slapen, en de volgende dag onze reis in de quantum realiteit kunnen voortzetten.

Op de laatste dag zal het voelen alsof we al heel lang samen zijn, hebben we een intensieve reis afgelegd, onverwachte dingen gezien, wordt het afscheid warm en even moeilijk, waarna we met een nieuwe energie de reis naar huis ondernemen, met hetzelfde gevoel dat Jamie en Sandra hadden toen ze weer met hun ouders naar huis reden, waarvan ze achterin de auto zeiden "We hebben nu de belangrijkste lessen geleerd om er één groot feest van te maken. De hele wereld is nu onze speelplaats!"

Kosten

Cursus inclusief lesmateriaal en het aperitief en het aan- en afscheidsdiner 650 euro vrij van BTW, exclusief reiskosten, lunches, avondmaaltijden ma t/m do en logies en extra programma's.

Betalingsvoorwaarden zie het inschrijfformulier

Voor informatie over logies etc klik hier


 QUANTUM LEAP

Reclamebureau