Nederlands
English
Francais

      
Home
NIeuws
Te  huur Vakantie cursussen Berdijfsuitjes
fotoboek expositie
info / contact/ reserveren
werken bij Art edu

FRANKRIJK
NEDERLAND BELGIE
CREAM
CREAM / Authentiek leiderschap
CREAM/ Teken en betekenis
CREAM/ Zelfmanagment
CREAM / Kernkwaliteiten
Workshop tekenen / schilderen
Workshop zangimprovisatie
Workshop creatief schrijven
Workshop fotografie
Presentatie-training
Docenten
Waar
Investering


Optie / Boeking

Workshop zangimprovisatie Workshop zangimprovisatie

Artedu biedt diverse workshops aan die, alleen of in combinatie met en als ondersteuning van een training gegeven kunnen worden. Bent u als bedrijf of als trainer geïnteresseerd, neem dan contact op met Marloes der Kinderen 020-3373209 of 0653191994 of tussen mei en oktober 0033 471740191 of mail naar mail@artedu.nl

 

BETER COMUNICEREN 

BETER SAMENWERKEN

zangworkshop  

Waarom zingen in een groep? Of je dat nu doet zonder of met dirigent, je hebt altijd te maken met communicatie, samenwerking, omgaan met leiding, luisteren en reageren, emotie, elkaar ruimte geven en ruimte nemen, experimenteren. Zingen is altijd communiceren. Je brengt een boodschap over, een gevoel. Tekst, muziek, ritme en klankkleur vertellen het verhaal dat jij wilt overbrengen. In principe kan iedereen zingen. Samen zingen versterkt de samenhang van de groep en werkt tegelijk enorm ontspannend. Zingen is tenslotte ook veel plezier beleven.

-De workshop Circlesongs legt de nadruk op improviseren met zingen. Dus veel creativiteit en durf tijdens de groepsimprovisatie.
-De workshop Vocal Orchestra besteedt veel aandacht aan samenzang zonder dirigent; de groep zorgt zelf voor close harmony en het juiste ritme.
-De workshop Vocal Performance is gericht op het solo zingen. Het accent ligt op persoonlijke interpretatie en presentatie van een lied.


Workshop zangimprovisatie

Reclamebureau