Nederlands
English
Francais

      
Home
NIeuws
Te  huur Vakantie cursussen Berdijfsuitjes
fotoboek expositie
info / contact/ reserveren
werken bij Art edu

TEKENEN/SCHILDEREN AQUAREL FRANKRIJK
MATERIESCHILDEREN
INDIVIDUEEL SCHILDEREN
FOTOGRAFIE
 Auvergne
FILM /VIDEO/REGIE
SONGWRITING EN VOCAL COACHING
SAXOFOON
GITAAR
KLEZMER & JIDDISCHE MUZIEK
FILOSOFIE passies en/in het brein
TEKENEN/SCHILDEREN MARKEN
SCHRIJFATELIER
CREAM TRAINING 'Teken en Betekenis'
CONVERSATIE FRANS
TEKENEN SCHILDEREN FRANKRIJK


Optie / Boeking
cursus Docent Logies/Eten&Drinken Omgeving/Activiteiten Data/Prijs


 FOTOGRAFIE FOTOGRAFIE

Hans van Rhoon

Hans van Rhoon

Na gewerkt te hebben als freelance fotograaf voor o.a. de tijdschriften National Geographic, Residence, En France en Villa d’Arte besluit Hans van Rhoon (1958, Amsterdam) zich meer te richten op documentaire fotografie.

Dit resulteert in zijn eerste project ‘Blijvende Herinneringen: een reis door het Nederlands slavernijverleden in Ghana’.

Andere projecten volgden, zoals ‘Levende Forten’, een landschapsdocumentaire over het hergebruik van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Door de Erasmus Universiteit in Rotterdam werd hij ingehuurd om politiekorpsen in 10 verschillende Europese landen te fotograferen. Het onderzoek genaamd 'Composite' is een onderzoeksproject dat focust op grootschalige veranderprocessen in politiekorpsen over heel Europa.

‘Blijvende Herinneringen: een reis door het Nederlands slavernijverleden in Ghana’ heeft een vervolg gekregen met ‘Verdeeld Verleden’: een reis langs de Nederlandse slavenhandel in Brazilië, Angola en Zeeland. Samen met journalist Jeroen Junte maakte hij in 2013 een reis langs deze drie locaties, waar de oorsprong ligt van de Nederlandse slavenhandel. De foto ’s die hij gemaakt heeft tijdens deze reis waren o.a. in het Afrikamuseum te zien.

Hans is 6 jaar freelance docent geweest bij de Fotoacademie in Rotterdam. In die tijd  heeft hij samen met zijn collega fotograaf Ad van Son de FotoCoaches opgericht. De FotoCoaches coachen fotografen, zowel beginnend als gevorderd. Ze  bieden cursussen fotografie, workshops en speciaal afgestemde trajecten aan.

In Nederland is Hans ook aangesloten bij en wordt vertegenwoordigd door fotobureau ANP/Hollandse Hoogte.Teo Krijgsma

Teo Krijgsma 

Teo Krijgsman (geboren te Rotterdam, werkte tientallen jaren vanuit Amsterdam, inmiddels in Almere Haven gevestigd) is al vele jaren een bevlogen fotograaf en docent met een brede staat van dienst. Mensen, gebouwen en natuur spelen een grote rol in zijn werk. Architectuurfotografie (interieur en exterieur) portretten, landschappen en ‘travel’reportages vormen zijn hoofdonderwerpen. Dit alles wordt onderbouwd met een grote dosis passie en vakkundigheid. Parallel aan opdrachten en workshops werkt Teo aan projecten op eigen initiatief, die soms als een opdracht terug komen en verder worden uitgebouwd tot publicaties, een boek of expositie. Teo heeft in zijn carriere tevens een groot aantal jaren aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst te Den Haag les gegeven.
Deze werelden worden als vanzelf in elkaar gevlochten, en het resultaat is een mengeling van zowel toegepast als monumentaal werk dat te vinden is in boeken, bladen, jaarverslagen en op webistes en exposities. Een deel van het werk wordt opgenomen in Teo’s eigen Fotografie Kunst Uitleen.
 FOTOGRAFIE

Reclamebureau