Nederlands
English
Francais

      
Home
NIeuws
Te  huur Vakantie cursussen Berdijfsuitjes
fotoboek expositie
info / contact/ reserveren
werken bij Art edu

TEKENEN/SCHILDEREN AQUAREL FRANKRIJK
MATERIESCHILDEREN
INDIVIDUEEL SCHILDEREN
FOTOGRAFIE
FILM /VIDEO/REGIE
SONGWRITING EN VOCAL COACHING
SAXOFOON
GITAAR
KLEZMER & JIDDISCHE MUZIEK
FILOSOFIE passies en/in het brein
TEKENEN/SCHILDEREN MARKEN
SCHRIJFATELIER
CREAM TRAINING 'Teken en Betekenis'
 Auvergne
CONVERSATIE FRANS
TEKENEN SCHILDEREN FRANKRIJK


Optie / Boeking
cursus Docent Logies/Eten&Drinken Omgeving/Activiteiten Data/Prijs


CREAM TRAINING 'Teken en Betekenis'  CREAM TRAINING 'Teken en Betekenis'

CREAM

CREative Active Management - development
Een Creamtraining® combineert het praktische proces van beeldende, muzische en kunstzinnige vorming met een managementtraining. Speciale opdrachten en persoonlijke begeleiding tijdens het schilderen, tekenen, fotografie of zangimprovisatie maken deelnemers bewust van hun kwaliteiten en verbredingsmogelijkheden. De daaraan gekoppelde managementtrainingen zorgen voor verankering en leggen verbanden met het professionele en persoonlijke functioneren. Het resultaat is een vertaalslag van creatief proces naar inspirerend management.
 

Waar?

Op een schitterende locatie in de Auvergne waar u zich terugwaant in de tijd, aan de voet van de Romaanse abdij van Chanteuges waar u kunt logeren 'in La Grande Maison'. Een schitterend gerestaureerd huis gebouwd op een 12de eeuwse kapel met restaurantje en terrassen waar het heerlijk dineren is en u uitzicht heeft op de Desges. In de ochtend de cursus en 's middags na een overheerlijke picknick aan de rivier of boven op de berg alle vrijheid om te relaxen, te wandelen, te zwemmen, kanoën, golfen, of cultuur op te snuiven. Meer over de logies etc. klik hierboven aan deze pagina op de knoppen

Teken en betekenis: zicht op zelf.

Deze training is alleen voor groepen van minimaal 4 personen en maximaal 8 personen mogelijk. Data in onderling overleg. contactpersoon MLP der Kinderen mail@artedu.nl

Deze training kan voor groepen en bedrijven op verzoek ook in Nederland worden gegeven.

intrak_3    HP rightbrain drawing 3    intrak_2   

Tekenend en schilderend kom je zaken tegen die veel over jou als persoon zeggen. Durf je krachtig een lijn neer te zetten? Kan je clichés loslaten? Kan je onbevooroordeeld waarnemen? Hoe ga je om met "fouten" en tegenslagen? Wat is de relatie tussen denken en gevoel? Het tekenen biedt veel metaforen om naar persoonlijke effectiviteit te kijken!

Nieuw in ons programma is Teken en Betekenis: zicht op zelf. Dit is een combinatie van een teken- en schildercursus en een training persoonlijke effectiviteit van in totaal 7 dagdelen. Je volgt 4 dagdelen van de tekencursus, inclusief een dagdeel portret tekenen. En gedurende 3 dagdelen krijg je begeleiding van een ervaren trainer en coach. De ervaringen vanuit de teken- en schildercursus vormen hierbij een belangrijke bron. De onderwerpen die worden behandeld zijn je eigen kwaliteiten en uitdagingen, stijlen van denken (convergent/divergent) en belemmerende gedachtepatronen. Wat remt je en wat stimuleert je? Er is voldoende ruimte om persoonlijke thema's in te brengen. Je hebt 3 middagen de tijd voor je zelf om de omgeving te verkennen of gewoon te relaxen.

Onderwerpen:
·
 Tekenen en schilderen: right-brain tekenen, fauvistisch schilderen, Chinees penseel en inkt, portret tekenen (zelfportret en hoe anderen jou zien).
· eigen kwaliteiten en uitdagingen.
· belemmerende gedachtepatronen en hoe dat aan te pakken.
· Stijlen van denken (convergent/divergent)

Voorafgaand aan de training wordt telefonisch een persoonlijk intakegesprek gevoerd.
Het minimum aantal deelnemers voor Teken en Betekenis is 4 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 8 deelnemers.


Doelgroep
Je bent een professional met een academisch/HBO werk- en denkniveau. Je loopt regelmatig tegen zaken aan als bijvoorbeeld je drang naar perfectionisme, of dat je moeite hebt om andere mensen mee te krijgen in jouw gedachtegang. Je zou meer inzicht willen krijgen in jouw kwaliteiten, manieren van denken en belemmerende gedachtepatronen.


Kosten:
De kosten voor de cursus "Teken en betekenis: zicht op zelf" bedragen in totaal € 995, exclusief BTW. Dit bedrag is (voor medewerkers en ondernemers) aftrekbaar als opleidingskosten. Voor verblijfskosten en overige kosten zie data prijzen


CREAM TRAINING 'Teken en Betekenis'

Reclamebureau